webstudio

В крак с иновациите в интернет

За нашето рекламно студио

В нашето рекламно студио работят млади специалисти в областа на уеб дизайна, уеб програмирането и графичния дизайн. Нашият екип от разработчици е с дългогодишен опит в интернет програмирането и оптимизация на сайтове за търсачките (google.com , yahoo.com ..). Специализирани сме в изработването на статични интернет сайтове, като цялата поддръжка и обновление се прави от нас. Имаме опит в изработването на туристически портали, презентационни сайтове и сайт тип визитка.

Нашите предимства

Нашият екип от специалисти ежедневно усъвършенства знанията и способностите си, за да е в крак с най-новите приложения и способи в интернет програмирането и графичния дизайн.
Сайтовете изработени от нас са съобразени с най-новите изисквания и тенденции в интернет.
Предлагаме 24 часова на ден подръжка и обновление на сайтовете на нашите клиенти.
Безплатен хостинг на сайтове до 500MB.

Какво ви предлагаме

Можем да направим уиникален дизайн за вашия нов уеб сайт, съобразен с вашите изисквания, както и да програмираме желаното от вас интернет приложение, необходимо за визията или функционалността на сайта.
Можете да си изберете дизайн или просто идея за вашия сайт от многобройните предложения на сайта: www.templatemonster.com/

Нашите специалисти могат да ви помогнат в направата на приложения за сайта ви, които да ползвате във вашите проекти.
Разработили сме уникален метод за популяризиране на сайтове в интернет. Може да ви консултираме безплатно и да ви дадем насоки как да постигнете предни позиции в търсенето в Гугъл по популярни ключови думи, характерни за сайта ви.

  • Лесни за навигация сайтове
  • Сайтове изградени с най-новите интернет прилижения и уникален дизайн.
  • Ежедневна подръжка на сайта.
  • seo оптимизация - оптимизация на сайта за търсачките.